Екипа


Златко Димитров

Опитен мениджър с отлична способност за работа с клиенти и умения за управление на проекти и екипи. Човек ориентиран към действие - със силна способност за ефективно общуване с различни бизнес аудитории и работа с нови технологии.

Имам опит в изграждането на търговски екип, ежедневно осъвършенствам продажбените си умения, както и познанията си по маркетинг и PR като следя измененията и чета за новостите в тези области.

 Имам ммого добри компютърни познания не само при работата с офис пакета на уиндоус, а и развивам познанията си по компютърния хардуер, изграждането на комп. мрежи , HTML кодовете, изработването и оптимизирането на интернет сайтове, блогове и форуми.

За успеха във всяка работа за мене е важно позитивната нагласа, постояноство и добрия колектив. екипи, които предлагат и продават различни продукти и услуги. 

-----------------

Николай Илчевски

Давам съвети на хората – как да станат известни, как да си подпомогнат бизнеса с някоя и
друга рекламна проява. Или как да изградят по- добри контакти.

Бях дълго време журналист, редактор, главен редактор, директор и т.н. и т.н. в различни медии. Май съм един от малкото хора в бранша, който е създавал от бял лист (от нула) радио, вестник, списание и рекламна агенция. И е бил мениджър в телевизия.

Да познаваш медиите отвътре е добре дошло, особено когато имаш клиенти, които трябва да вкараш в тези медии.

Може би именно за това мнозина казват, че съм добър специалист по връзки с обществеността. (така популярното сега - PR) 

-----------------

Далина Добрева

Description: D:\0\New folder (2)\dali1.jpg

Заклет преводач, изкушена от историята, влюбена в града си – Дали, както я наричат приятелите, живее и работи в Пловдив.

„Халепата кала” е написано на голям лист в офиса й и това е едно от първите изречения, които научават индивидуалните ученици: Хубавите неща стават трудно.

Дали ще я потърсите за превод на документ, за езикови курсове, или за осигуряване на превод при някаква среща, тя ще направи всичко възможно нещата да бъдат на ниво. 

-----------------

 Красимир Дафов и Димитър Джонгов

Нашите IT специалисти в областа на компютърния софтуер и хардуер, SEO оптимизация, WEB дизайн, компютърни мрежи, телефони централи ... за тях няма невъзможни неща!

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар